Rodin Beautycenter werkt samen met de laserkliniek van MediSkinCare voor het behalen van de meest prachtige resultaten op het gebied van laserbehandelingen.

Aandacht, kwaliteit en zorg: MediSkinCare besteedt veel aandacht aan de persoonlijke intake en het maken van een passend plan voor behandelingen. Alle behandelaars zijn HBO gediplomeerd en zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Samen met hoogwaardige laserapparatuur MediSkinCare kwaliteit en de zorg die nodig is om het beste resultaat te behalen.

Laserbehandelingen kunnen ingezet worden voor o.a.:

 • Acne littekens
 • Beenvaatjes
 • Blauwe moedervlek
 • Overbeharing
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Kalknagels
 • Fibromen / steelwratjes
 • Ouderdomsvlekken
 • Littekens
 • Melasma / zwangerschapsmasker
 • Rimpels
 • Rosacea
 • Tatoeages (verwijdering)
 • Wijnvlekken
 • Xanthelasma

Vergoeding van behandelingen

Indien u een aanvullende verzekering heeft voor huidtherapie, kunt u in aanmerking komen voor een (deel) vergoeding van de behandelingskosten. De voorwaarden van aanvullende verzekeringen zijn per zorgverzekeraar verschillend en kunnen ook per pakket variëren. Wij adviseren u om uw polis goed te bestuderen en eventueel contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Tijdens het intakegsprek wordt een behandelplan opgesteld door de huidtherapeut. Wij adviseren onze patiënten om dit behandelplan in te dienen bij de zorgverzekering om erachter gekomen wat er (gedeeltelijk) vergoed wordt.

Na de behandeling ontvangt u van MediSkinCare een factuur. Mocht u voor een vergoeding in aanmerking komen, kunt u zelf de nota in te dienen bij de zorgverzekeraar.

Data 2020

Op de volgende data is MediSkinCare aanwezig in de praktijk van Rodin Beautycenter.

 • woensdag 22 april
 • woensdag 3 juni
 • woensdag 15 juli

Afspraak Maken?

Bel ons dan even! We kunnen dan direct kijken of er plaats is!

0571 – 261 727

Download onze Prijslijst

Wat doen we verder?

Permanente Make Up
Gezichtsbehandelingen
Rugpraktijk

Ontharen

Behandelmethode
De methode die gebruikt wordt voor het ontharen is sterk afhankelijk van het type haar en huid. Het pigment van het haarzakje absorbeert het licht van de laser. Het haarzakje wordt sterk verhit en zodoende vernietigd. Het haartje kan zo niet meer terug groeien. Alleen haren die zich in de actieve groeifase bevinden, kunnen effectief worden verwijderd. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Ieder huidtype van licht tot negroïde, met bruine/zwarte haren kan bij ons worden behandeld. Moeilijker te behandelen is overbeharing op de rug. Er zijn veel behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wegens het tekort aan pigment kunnen rode, grijze en blonde haren niet behandeld worden.

Behandeling
Tijdens het intakegesprek zullen wij u informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met een interval van 6 weken. De behandeling kan worden uitgevoerd op verschillende lichaamsgebieden. Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat de haren met 80 tot 90% zijn verminderd.

Huidproblemen

Heeft u ook last van dermatologische huidproblemen zoals acne, couperose, littekens, pigmentvlekken, wratten en wijnvlekken?

MediSkinCare is een gerenommeerd bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhelpen, verzachten en verbeteren van de huid en huidaandoeningen met lasertherapie. Veel huidproblemen zijn goed behandelbaar met lasertherapie, maar vereisen een zorgvuldige en persoonlijke behandeling uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Schimmelnagels

Wat zijn schimmelnagels?

Schimmelnagels zijn vinger- of teennagels die met schimmel geïnfecteerd zijn. Dit worden ook wel kalknagels of mycosenagels genoemd. Vooral wanneer nagels zijn beschadigd (bijvoorbeeld door sport of knellende schoenen) of bij een verminderde weerstand, is een infectie mogelijk.

De infectie uit zich in een kleur- en structuurverandering van de nagel. In openbare ruimtes zoals sauna’s, zwembaden en sporthallen wordt vaak de besmetting opgelopen.

Behandelingmethode
MediSkinCare brengt een revolutionaire en klinisch bewezen behandelmethode naar Nederland waarbij er geen zware medicijnen of andere kuren nodig zijn. Het nagelbed van de schimmelnagel wordt door middel van een laser verhit, waardoor de schimmel wordt vernietigd. Er zijn geen neveneffecten bekend van deze behandeling.

De behandeling
Voordat met de behandeling begonnen wordt, is het noodzakelijk dat de richtlijnen voor de behandeling in acht worden genomen. Hierover wordt u geïnformeerd tijdens het intakegesprek. Er zijn gemiddeld 4 behandelingen nodig, met een interval van circa 4 tot 6 weken. Belangrijk is dat de nagel een normale nageldikte heeft. Eventueel zou de nagel voorbehandeld moeten worden door een pedicure. De behandeling kan (licht) gevoelig zijn, maar is dragelijk.

Na de behandeling wordt u geadviseerd een antischimmel crème erbij te gebruiken om herinfectie te voorkomen. Uiteindelijk zal het zeker 9 tot 12 maanden duren voordat de schimmel eruit gegroeid is en er een gezonde nagel is ontstaan.

Nieuwe laser voor Striae

Vol trots kunnen wij zeggen dat wij ook gaan werken met een laser tegen ‘rode’ en ‘witte’ striae. Voorheen was deze kwaal lastig te behandelen, maar onze nieuwe laser geeft verbluffende resultaten!

Hieronder ziet u een voorbeeld van patiënt met striae na 3 behandelingen. Interesse? 8 April staat er weer een laserdag op de agenda.Ook kunt u dan weer terecht voor een vrijblijvende intake of behandeling van overbeharing,couperose,pigmentvlekjes etc.