Permanente make-up

Een goed en verzorgd uiterlijk, dat willen we toch allemaal! Prachtig gevormde wenkbrauwen, dan het liefst op alle momenten van de dag. Met onze jarenlange  ervaring in perfect aangebrachte permanente make-up maken wij het mogelijk en ziet u er altijd stralend uit.

Uw eigen schoonheid

Benadruk uw natuurlijke schoonheid met het aanbrengen van cosmetische pigmentatie op de wenkbrauwen. Uiteraard maken wij hiervoor gebruik van de nieuwste, veilige technieken en kwalitatief hoogwaardige producten. Het uiterst precieze resultaat is veelal verbluffend.

Voor wie is deze techniek geschikt?

Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen. Hierdoor bespaar je ’s ochtends tijd.

Hoe ziet de PMU behandeling eruit?

Tijdens de intake voor jouw Powder Brows bespreken we eerst jouw wensen en verwachtingen. Daarna ga ik aan de slag met het tekenen van de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen (brow mapping) en bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw gezicht en natuurlijke haarkleur past. Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd. De gehele behandeling en intake duurt ongeveer  2 tot 3 uur. Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies, die je ook schriftelijk meekrijgt.

Na 6 weken volgt de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i. Zo krijgen je het allerbeste resultaat.

Wenkbrauwen ombé inclusief nabehandeling na 6 weken €385. Wenkbrauwen opfrissen van vaste cliënten, na eerste behandeling:

Binnen 12 maanden € 170 (2 uur)
Binnen 1 en 2 jaar € 200 (2uur)
Binnen 2 en 3 jaar €300 (2uur)

Ombre is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Voorbeeld PMU:

Meer informatie over welke massage voor u van toepassing is? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!

Afspraak maken?

Bel ons dan even! We kunnen dan direct kijken of er plaats is!

0571 – 261 727

Wat doen we verder?

Gezichtsbehandeling
Rugpraktijk