Praktijk voor massage en rugwervelcorrectie

Bijna iedereen heeft wel eens last van zijn rug. Dit kan vele oorzaken hebben zoals stress, overbelasting of een trauma. Het is de passie van Roland Turk om mensen van hun pijn af te helpen.

Pijn veroorzaakt door verkrampte spieren of scheeftstanden in de wervelkolom die uitstralingsklachten veroorzaken (denk aan bijvoorbeeld spit of hernia), probeert hij zo doelgericht mogelijk te behandelen.

De ontwikkelde therapie van Rodin is opgebouwd door jarenlange ervaring en opleidingen. De therapie is succesvol toegepast bij heup- en wervelscheefstanden.

Nadat de wervelkolom en eventuele scheefstanden zijn gecorrigeerd, volgt een intensieve therapeutische diepte-massage om de verkrampte spieren te ontspannen. Door deze therapie heeft hij gelukkig al vele mensen van hun rug- of uitstralingspijnen af kunnen helpen. Zoals de behandeling van spit, hernia en andere uitstralingsklachten, maar ook scheefstanden in bijvoorbeeld de knieën en polsen.

Zijn streven is dat uw pijnklachten binnen twee à drie behandelingen verholpen zijn.

Roland Turk: “Ik hoop niet dat u mij te vaak nodig hebt. Maar mocht het zo zijn dat er rugklachten zijn, dan heet ik u graag welkom in mijn rugpraktijk!”

Onze behandelingen:

  • Shiatsu massage
  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Therapeutische diepte massage
  • Wervelcorrectie

Meer informatie over welke massage voor u van toepassing is? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!

Afspraak maken?

Bel ons dan even! We kunnen dan direct kijken of er plaats is!

0571 – 261 727