Over Rodin Beautycenter

Al 22 jaar werken Roland en Ingrid Turk met enorm veel plezier en passie in hun bedrijf, ieder op zijn eigen vakgebied. Roland is gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van rugklachten en heeft binnen Rodin zijn praktijk gevestigd. Ingrid streeft in haar praktijk binnen Rodin Beautycenter naar de meest optimale behandelingen en producten omtrent huidverbetering. Ook is ze gespecialiseerd in het zetten van (semi) permanente make-up van wenkbrauwen.

Rodin Beautycenter Rugpraktijk

Roland Turk

Al meer dan 22 jaar ben ik gespecialiseerd in massages, met name gericht op rug en schouder.

Ik heb een therapie ontwikkeld door mijn, in jarenlange opgebouwde, ervaringen en opleidingen samen te voegen. Het bleek een enorme succesvolle therapie te zijn, waarbij ik heupscheefstanden en de meeste wervelscheefstanden kan zien en in vele gevallen heel goed kan behandelen!

Door deze therapie heb ik gelukkig al vele mensen van hun rug- of uitstralingspijnen af kunnen helpen zoals spit, hernia en andere uitstralingsklachten, maar ook scheefstanden in bijvoorbeeld de knieën en polsen.

“Mijn streven is om mensen te helpen binnen 2 à 3 behandelingen!”

Rodin Beautycenter Ingrid Turk-Boerkamp

Ingrid Turk-Boerkamp

Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijkste dat mijn cliënt tevreden en met een goed gevoel over zichzelf weggaat. Resultaat en ontspanning gaan in mijn schoonheidssalon hand in hand. De persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en speciale apparatuur waar ik mee werk zijn de basis om dit te bereiken. In RodinBeautycenter is alles samengekomen wat ik zelf ook belangrijk vind in een schoonheidssalon. Naast vakkennis en de beste gezichtsbehandelingen zijn voor mij de ambiance en comfort net zo belangrijk. Twee luxe behandelstoelen waar je alleen of met z’n tweeën heerlijk op kunt ontspannen, muziek die het oor streelt, en handen die een fluweelzachte huid garanderen. Alles om het de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken.

“Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens op een mooie manier ouder kan worden.”